Noi credem că motorul unei schimbării durabile, în România de azi, trebuie să fie societatea civilă. De aceea, proiectele noastre au drept scop creșterea gradului de implicare socială și susținerea dezvoltării sectorului non-guvernamental.

Concret, proiectele noastre vizează:
1. Crearea de instrumente care să contribuie la dezvoltarea și promovarea organizațiilor non-profit care luptă să aducă schimbare în domenii cheie precum educație, sănătate, protecția mediului și dezvoltare comunitară.
2. Promovarea voluntariatului și a cetățeniei active indiferent de vârstă.

GALANTOM

Un Galantom este un om mărinimos, mereu dispus să îi ajute pe alții, în mod dezinteresat. Platforma Galantom a fost dezvoltată de Asociația Envision și Asociația People for Sport pentru ca oamenii de bine din România să poată susține cu ușurință cauzele sociale în care cred.

GIVING TUESDAY

GivingTuesday este o mișcare globală care încurajează oamenii din toată lumea să facă acte de generozitate și solidaritate și să se implice în proiecte cu impact social pentru a face lumea un loc mai bun. Asociația Envision este reprezentantul mișcării în România din 2017.

LIDL GRANT

Alături de Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) am administrat programul de granturi “Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun” în anii 2017 și 2018. Programul a susținut în cei 2 ani 37 de proiecte din domeniile educație și mediu.