To envision înseamnă a-ți imagina un lucru bun cu șanse mari de a deveni realitate. De la început am știut că, pe lângă prietenie, pe noi ne leagă ca echipă ceva la fel de puternic – dorința de a schimba în bine comunitatea în care trăim, de a contribui la transformarea acelui exercițiu de imaginație și optimism într-o realitate cotidiană.

Echipa

Brand Magician
Pasionat de graphic design și IT și cu o experiența bogată de voluntar în mai
Dev & Support Guru
IT-ist la bază, dar reprofilat pe organizare de evenimente sportive, multe dintre ele susținând cauze
Harmoniser & Project Manager
Având experiență de project manager în ONG, fundraising și organizare de evenimente, Andrei este harmonizer-ul
Fundraising Jedi
Laszlo a pus experiență importantă în domeniul marketingului în corporație și agenție în slujba binelui,

EnViziunea noastră

Misiune

Ne propunem să contribuim la dezvoltarea unei societăți armonioase în care oamenii să fie și să se simtă parte a comunităților în care trăiesc, implicându-se activ și responsabil în viața acestora.

Cum?

  • prin programe de informare, educare și conștientizare în ceea ce privește importanța implicării sociale a indivizilor în dezvoltarea durabilă a comunităților;
  • prin promovarea voluntariatului și a cetățeniei active;
  • prin proiecte care contribuie la dezvoltarea mediului non-guvernamental, generator de schimbare cheie la nivel comunitar

Direcții abordate până acum

  • digitalizarea metodelor de fundraising
  • administrarea de granturi
  • campanii de promovare a implicării sociale

Viziune

O Românie în care fiecare actor social să aibă o contribuție asumată și activă la dezvoltarea durabilă a comunității în care trăiește.

Valori

Implicare socială: dedicând o parte din timpul, energia sau resursele proprii pentru a da ceva înapoi comunității în care trăiești și te dezvolți, contribui implicit la creșterea calității vieții tale pe termen lung, a familiei tale și a generațiilor următoare.

Responsabilitate: a fi responsabil în tot ce faci este prima dovadă că ai o viziune pe termen lung și că înțelegi adevăratul sens al libertății, anume că libertatea ta se întinde până la libertatea celuilalt și că acțiunile tale lasă amprente asupra celor din jurul tău și asupra comunității în care trăiești.

Egalitate de șanse: meritocrația și absența discriminărilor de orice fel sunt semne primare de sănătate pentru o societate democratică. Ne dorim ca acestea să devină realități definitorii ale societății românești.

Bun simț: pentru că este liantul tuturor celorlalte valori.