Scopul proiectelor Envision este să creeze instrumente, contexte și punți de legătură care să contribuie la creșterea implicării sociale și a conștientizării că generozitatea este esența schimbării în bine a societății.

GALANTOM

GALANTOM

Un Galantom este un om mărinimos, mereu dispus să îi ajute pe alții, în mod dezinteresat. Platforma Galantom a fost dezvoltată de Asociația Envision și Asociația People for Sport pentru ca oamenii de bine din România să poată susține cu ușurință cauzele sociale în care cred.
GIVING TUESDAY

GIVING TUESDAY

GivingTuesday este o mișcare globală care încurajează oamenii din toată lumea să facă acte de generozitate și solidaritate și să se implice în proiecte cu impact social pentru a face lumea un loc mai bun. Asociația Envision este reprezentantul mișcării în România din 2017.
GRANT LIDL

GRANT LIDL

Alături de Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) am administrat programul de granturi “Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun” în anii 2017 și 2018. Programul a susținut în cei 2 ani 37 de proiecte din domeniile educație și mediu.